Madereros CF

Madereros 5 – Brakkenstein 4

Nieuw bij Madereros, maar geen onbekende op de dinsdagavond. Na in vele samenstellingen voor SCE te hebben gespeeld, maakten Madereros 5 dit jaar de overstap. Een onwennig begin, zo blijkt uit dit Facebook-stukje, want er werd ook een stukje betrokkenheid verwacht.

Met dit stukje hopen we dit meer dan goed te maken! Te beginnen bij het begin: het team bestaat uit zeven spelers. Afgelopen jaar verliet nestor Michael het team en hij is vervangen door Rubin Nanerjain, een multifunctionele voetballer die altijd zorgt dat Madereros 5 één fan aanwezig heeft. Op doel staat de immer betrouwbare Maurice Janssen, de passievolle goalie die met zijn reflexen het verschil weet te maken. De creativiteit komt van Osa Osagie en Joel Renjaan. De meester van de kleine ruimte en de man met het gouden linkerbeen vormen samen voor elke verdediging een gevaar.

Creativiteit kan niet bestaan zonder een stevige basis en deze wordt gevormd door Eric van Essen: onpasseerbaar, onverzettelijk en onoverwinnelijk. Steven Jansen zorgt niet alleen goed voor zijn eigen body, maar ook voor dat van het team: met gemak rent hij meer dan twee willekeurige spelers bij elkaar. Last, but not least, de man die het minste loopt: Chiron Rengers. Coachend aanwezig en pikt af en toe zijn doelpuntje mee.

Afgelopen dinsdag stond wedstrijd nummer zes op het programma. Slechts een wedstrijd werd tot nu toe verloren toen Madereros 5 zonder wissels aantrad. Dat was ook vandaag het geval. Ondanks dat kon Brakkenstein 4 geen potten breken. Madereros speelde gegroepeerd, mikte op scherpe uitvallen en bleef rustig aan en zonder bal. De 6-4 overwinning was dan ook een logisch gevolg.

Met 13 uit 6 is Madereros 5 dan ook de nieuwe koploper op de dinsdagavond. Wij gaan proberen jullie vanaf nu elke week van een verslagje te voorzien.

Een reactie plaatsen