Madereros CF

Krayenhoff 1 – Madereros 9

Zege voor Madereros C.F. 9 na wederom een 1-0 achterstand.

Dinsdagavond 12 september betekende wederom een uitwedstrijd voor het negende team. Echter van een échte uitwedstrijd was geen sprake. De wedstrijd werd namelijk bij onze uitvalbasis in De Kloosterhof te Weurt gespeeld. Madereros CF 9 kwam wederom op achterstand, maar stelde vlak voor het rust- en eindsignaal orde op zaken.

Tegenstander deze avond was VV Krayenhoff 1. Het team dat afgelopen jaar met veel blessures te maken had en onder meer lange tijd zonder de vaste keeper moest spelen.
Mocht het team dit jaar gespaard blijven van blessures kan het team zomaar bovenin de competitie gaan meedraaien.

De achterstand komt wederom op het scorebord

De eerste minuten van de wedstrijd waren echter voor het negende. In de vierde minuten creëerden we twee prachtige kansen die bekroond hadden moeten worden met een doelpunt. Echter de één twee tussen Erik-Luciën en Menno-Luciën werden niet afgemaakt. De uitstekende keepende doelman aan de overzijde keerde de 100% kansen schitterend!
Aan negatieve tradities een einde maken doet Madereros 9 helaas nog altijd niet. Zoals in het vorige week geschreven wedstrijdverslag te lezen viel, komt de ploeg standaard eerst op achterstand. En zo ook deze dinsdagavond. Vanuit het niets komt Krayenhoff eruit en scoort de 1-0. Het resulteerde in een overwicht van de tegenstander en we moesten gedurende enige tijd alle zeilen bijzetten om niet op een grotere achterstand te komen. Gelukkig houden we het hoofd koel en krijgt Mike de volgende kans, helaas blijft ook deze kans nog onbenut.

De minuut van de ommekeer

In de achttiende minuut is daar ineens de gelijkmaker via Luciën. Middels een ‘vies’ puntertje komen we eindelijk tot score en staat het één één. Nog in dezelfde minuut maakt Luciën ook de tweede en zet ons op voorsprong. De assist komt op naam van Erik die Lucienne in een niet te missen positie voor de goal zette.
Na de voorsprong golfde het spel op en neer en creëerden beide ploegen kans op kans. Dat de keeper van Krayenhoff moeilijk te passeren was deze avond werd met de minuut duidelijker. De verdediging van Madereros werd op de proef gesteld, maar ook de aanvalsdrang van de regenstander leidde tot kansen voor ons. Toch bleef het tot aan de rust 1-2 voor Madereros CF 9.

Spannend tot aan de slotminuut

De tweede helft had veel weg van het slot van de eerste helft. Het spel ging op en neer en keepers bleven een sta in de weg. De uitstekend leidende leidsman moest in de tweede helft, mede door het minimale verschil zo nu en dan ingrijpen. Hieruit kwam onder andere Krayenhoff tot twee keer middels een vrije trap zeer dicht bij onze goal. Gelukkig bleef een échte doelpoging achterweg. Hierdoor bleef tot de een-na-laatste minuut de spanning vol op de wedstrijd zitten.
Het was tot twee maal toe een combinatie met Luciën die succesvol was. De eerste aanval counterde Erik en legde de bal breed. De tweede keer was de assist van Freek, waarbij in de laatste aanval ook een belangrijke rol weggelegd was voor Menno. Hiermee kwam de eindstand van 1-4 op het scorebord te staan.

Statistieken:
1-0 12e minuut Krayenhoff
1-1 18e minuut Luciën
1-2 19e minuut Luciën (assist Erik)

1-3 48e minuut Luciën (assist Erik)
1-4 49e minuut Luciën (assist Freek)

Man of the Match:
5 pnt Luciën
3 pnt Erik
1 pnt Roy

Toeschouwers:
1

Aanwezig: Roy Veekens, Mike Adema, Freek de Keyzer, Menno van den Dobbelsteen, Erik Geysen, Edwin Biessels en Luciën van der Werf en coach Ivo Schaap.
Afwezig: Bart Van de Berg, Rob Kersten en coach Sander Hennink.

Volgende week dinsdag staat de return al weer op het programma tegen Brakkenstein 6. Dit was onze tegenstander in de eerste ronde van deze competitie.

Aankomende week is de razende reporter niet van de partij. Uiteraard zal één van de aanwezigen het stokje overnemen en kun je ook volgende week de belevenissen van het negende op de voet blijven volgen.
[ad_2]

Source