Madereros CF

Madereros CF 10 – Morado 11

Madereros CF 10 – Morado 11 loopt uit op een valse start

Madereros 10, bestaande uit een aantal spelers van het voormalige 5e elftal van Madereros CF; Jeroen, Ian & Jeffrey, en een aantal nieuwe aanwinsten; Stanley, Ronnie, Wee & Jeffrey wist de eerste wedstrijd helaas niet tot een goed einde te brengen.

Na een sterk begin kreeg de vermoeidheid snel de boventoon en kon het georganiseerde spel van in de eerder gespeelde oefenwedstrijden helaas niet voortgezet worden. De organisatie viel in duigen en het doelpunt van Jeroen was bij lange na niet genoeg voor de overwinning. De wedstrijd ging met 10-1 verloren.

Over twee weken kan dit verlies rechtgezet worden in de thuiswedstrijd tegen dezelfde tegenstander, er zal dan absoluut gestreden worden voor de winst!
[ad_2]

Source