Madereros CF

Madereros C.F. 10 – Brakkenstein 6

Dinsdagavond 2 oktober mocht Madereros C.F. 10 voor de derde wedstrijd van het seizoen aantreden tegen Brakkenstein 6. Na twee eerdere onnodige en ongelukkige nederlagen werd het tijd om de rug te rechten. Vanaf het eerste moment had Madereros de controle over de wedstrijd en kwam het halverwege de eerste helft op voorsprong door een doelpunt van Jeroen, 1-0. Kort ernaar werd deze score verdubbeld door een doelpunt van Edwin en ging Madereros met een 2-0 voorsprong de rust in. In de tweede helft wist Madereros het goede spel voort te zetten en kon de score al snel worden uitgebreid naar 3-0 door een doelpunt van Bas, 4-0 door een doelpunt van Wee en uiteindelijk 5-0 door opnieuw een doelpunt van Bas.
5-0 was tevens de einduitslag en daarmee heeft Madereros C.F. 10 haar eerste overwinning van dit seizoen binnen!

Madereros C.F. 10 5-0 Brakkenstein 6

Plaats een reactie