Madereros CF

Madereros CF 10 – Brakkenstein 8

Op dinsdagavond 23 oktober mocht Madereros om 20:00 aantreden tegen Brakkenstein. Na de verloren wedstrijd van vorige week werd het wel weer tijd om eens de volle winst te pakken. Vanaf de eerste minuut had Madereros de controle over de wedstrijd en na ruim 10 minuten spelen werd een goede aanval uitgespeeld en met een mooi geplaatste punter werd de doelverdediger van Brakkenstein verrast door Ery, 1-0. Enkele momenten later kreeg opnieuw Ery de bal aangespeeld met een verdediger in zijn rug, draaide open naar zijn chocoladebeen en schoot met links verassend binnen, 2-0. Nog voor de rust zakte Madereros wat terug waardoor Brakkenstein meer aan voetballen toe kwam, dat was dan ook de waarschuwing in de rust om daarvoor op te passen. Na de rust nam Madereros de controle weer grotendeels over en werd de score halverwege de tweede helft uitgebreid door een meedogenloze solo van Jeffrey die de bal vervolgens verraderlijk in de korte hoek wist te plaatsen, 3-0. Als slotakkoord scoorde Leroy nog de 4-0 uit een één twéétje met Ery wat tevens de einduitslag werd. Ronnie heeft met een aantal goede reddingen voor de tweede keer dit seizoen de 0 weten te houden. Complimenten!‬

Madereros CF 10 4-0 Brakkenstein 8

Plaats een reactie