Madereros CF

Orion 2 – Madereros C.F. 10

Op dinsdagavond 30 oktober mocht Madereros C.F. 10 om 20.00 aantreden tegen Orion 2. Madereros begon de wedstrijd enigszins ongeorganiseerd waardoor Orion al snel de 1-0 wist te maken. Na de 1-0 wist Madereros de rug te rechten en de organisatie goed neer te zetten. Dit resulteerde direct in de 1-1 door een doelpunt van Bas.
Even later was het opnieuw raak, nu door een doelpunt van Jeroen; 1-2. Nog voor rust wist Ery het net te vinden en zette daarmee de ruststand op 1-3.

In de tweede helft begon Madereros identiek als in de eerste helft en kreeg door wat slordigheidjes al snel een tegendoelpunt om de oren; 2-3. Opnieuw rechtte Madereros de rug en wist Ery opnieuw het net te vinden; 2-4. De marge werd vervolgens op veiligere afstand gebracht door een doelpunt van Jeffrey; 2-5. Een perfect uitgespeelde aanval volgde waardoor Ian bij de tweede paal niet meer kon missen; 2-6.

Een aanval van Orion resulteerde nog in een onwaarschijnlijk doelpunt van onderkant lat tot binnenkant paal maar over de doellijn; 3-6. Als slotakkoord was Ery nogmaals trefzeker en zette hiermee de eindstand op 3-7.

Orion 2 3-7 Madereros C.F. 10

Plaats een reactie