Madereros CF

Madereros C.F. 10 – Madereros C.F. 11

Een Madereros clash op dinsdagavond 13 november om 21:00; Madereros 10 tegen Madereros 11. Dit is een verslag door de 2 teamleiders van Madereros 10 en 11 samen!

Beide ploegen begonnen zeer fanatiek aan de wedstrijd met een spel wat op en neer ging. Na zo’n 5 minuten in de eerste helft begon Madereros 10 de overhand te krijgen en wist al snel te scoren door een voorzet van Joél en een doelpunt van Bas; 1-0. Een aantal minuten later speelde Madereros 10 opnieuw een aanval heerlijk uit en scoorde door een doelpunt van Ery de 2-0. Even later belande een schot van Ery opnieuw in het doel; 3-0. Joél vond hierna met een afstandsschot eveneens het doel en zette de score op 4-0 en ook de 5-0 liet niet lang op zich wachten, Ery trof voor de derde keer doel. Madereros 10 zakte vervolgens wat terug en gaf Madereros 11 iets meer ruimte. Madereros 11 profiteerde optimaal van deze ruimte en scoorde door een mooie solo van Ton, welke een assist gaf aan Chris, die de 5-1 wist te maken. Dit was tevens de stand waarmee de rust werd ingeluid. Na de rust hield Madereros 11 het lichte overwicht in handen en lukte het Emil om de bal te veroveren en gaf daarna een strakke voorzet op Ton. Ton zette de score vervolgens op 5-2. Een assist van Ery gevolgd door een 2e doelpunt van Bas zorgde voor de 6-2. Als slotakkoord scoorde Madereros 11 nog de 6-3 door een dwarrelschot van Jeroen welke via de keeper en de paal in het doel belande, dit was tevens de eindstand. Een zeer vermakelijke en doelpuntrijke wedstrijd eindigt deze keer in het voordeel van Madereros 10. Op naar de return in 2019..

Madereros C.F. 10 6-3 Madereros C.F. 11

Plaats een reactie