Madereros CF

Madereros C.F. 10 – Quick1888 voetbal 7

Dinsdagavond 11 december stond om 19.00 in het teken van Madereros – Quick. Nummer 7 tegen nummer 12 op de ranglijst, een wedstrijd om te winnen dus! De wedstrijd stond tevens in het teken van de, naar alle waarschijnlijkheid, jaarlijkse fan dag. De tribune was goed gevuld en de sfeer was uitmuntend.

Madereros begon de wedstrijd spelend vanuit een georganiseerde verdediging. Dit gaf Quick echter wat ruimte en zij creëerde daardoor een aantal kleine kansen. Op de counter wist Madereros echter al snel de 1-0 te maken door een uitgespeelde aanval met als doelpuntmaker; Ery Fleuren. Een aantal minuten later belande opnieuw een snelle uitbraak door een gigantisch harde punter van een grote afstand van Bas Heijltjesin het net; 2-0. Ook Wies wist vervolgens het net te vinden op het moment dat Madereros wat meer vooruit ging voetballen; 3-0. Nog voor rust kon Quick wat terug doen en zette de rust stand op 3-1.

Na de rust bouwde Madereros de score verder uit doordat ook Jeroen Bruinsma, na een mooie run langs de zijlijn, het doel wist te vinden en de score op 4-1 zette. Met een mooie individuele actie kreeg Wies vervolgens de bal, voor zijn tweede keer, achter de doelman van Quick; 5-1. Een fout op het middenveld gaf Quick vlak erna de mogelijkheid om door te breken in de verdediging van Madereros en daar kreeg Ronnie Vanhinthem helaas geen hand meer achter; 5-2.

Het einde van de wedstrijd naderde en de meegereisde supporters lieten nog even van zich horen. Vanaf de bank werdt de druk nog verder opgevoerd met aanmoedigingen als “We zijn niet moe jongens! Druk erop!”.

Na een snelle uitbraak via de zijkant leek het alsof Bas ging uithalen maar zag dat Ery snel mee naar voren was gekomen en gaf een strakke pass waardoor Ery met een bekeken schot de keeper voor zijn tweede keer passeerde en de score opvoerde naar 6-2.

Als slotakkoord viste Jeffrey van Empel de bal uit de lucht achter de laatste verdediger van Quick en plaatste de bal door de benen van de doelverdediger in het net; 7-2. Dit werd daarmee ook de eindstand.

Madereros C.F. 10 bedankt alle supporters voor hun aanwezigheid tijdens deze succesvolle avond!

Madereros C.F. 10 7 – 2 Quick 1888 7

Plaats een reactie