Madereros CF

Madereros C.F. 10 – Morado CF 9

Op dinsdag 5 februari mocht Madereros C.F. 10 om 22.00 aantreden tegen Morado CF 9. Een wedstrijd tegen een directe concurrent, punten pakken was dus een vereiste. De wedstrijd begon van beide kanten voorzichtig, halverwege de eerste helft lukte het Madereros om wat meer door te dringen en via een klutsbal viel de 1-0 voor Madereros door een eigen doelpunt. Even later wist Jeffrey het net te vinden door een schot welke nog ligt van richting werd veranderd. Met 2-0 werd de rust ingeluid. Vlak na de rust stond de verdediging van Madereros niet goed in positie waardoor Morado ook het net wist te vinden en zette de score daardoor op 2-1. Dat kon Ery echter niet verkroppen en de Ery show werd ingeluid met een zuivere hattrick in de tweede helft van de wedstrijd als resultaat. De 3-1 kwam voort uit een aanval via Wies waarbij Ery de bal er bij de tweede paal intikte. 4-1 werd het daarna door een mooie steekbal vanuit de verdediging waardoor Ery de bal met een fraaie punter langs de doelverdediger wist te krijgen. De hattrick werd compleet doordat Ery vanuit een counter opnieuw één op één op de keeper afging en deze keer met veel gevoel de bal via de binnenkant van de voet in het doel schoof. Diep in de tweede helft kwam Morado nog één keer goed voor het doel van Madereros en wisten zij met een fraai afstandsschot het doel te vinden. De eindstand werd hiermee op 5-2 gezet.

Madereros C.F. 10 5-2 Morado CF 9

Plaats een reactie