Madereros CF

Madereros C.F. 10 – Orion 2

Op dinsdagavond 19 maart trad Madereros C.F. 10 om 19.00 aan tegen SV Orion 2. Met het avondeten vlak achter de kiezen begon de wedstrijd van beide kanten zeer onzorgvuldig.

Kansen waren er aan beide kanten maar Madereros opende na een minuut of 15 de score door een doelpunt van Stanley Sopamena; 1-0. Niet veel later volgde de tegentreffer van Orion waardoor de score op 1-1 werd gezet. Een goede reactie vanuit Madereros op deze gelijkmaker bleef niet heel lang uit en Stefan Deuning schoot al snel de 2-1 tegen het net. Een sublieme pass van Wies volgde waarmee opnieuw Stefan vrij kwam te staan voor de doelverdediger en de 3-1 binnen schoot. Orion gaf het nog zeker niet op en kansen bleven er van beide kanten ontstaan waarbij Orion nog voor de rust de score terugbracht tot 3-2.

Vlak na de rust zorgde een mooie aanval, met een assist van Stanley, voor een intikker bij de tweede paal door Jeroen Bruinsma; 4-2. Vlak daarna kwam Orion opnieuw terug doordat zij de 4-3 achter doelverdediger Ronnie Vanhinthem wisten te schieten. Gelukkig ging Madereros weer snel haar eigen spel spelen en bleven de kansen zich aandoen. Een afvallende hoge bal volgde welke Bas Heijltjes op de borst aannam en vervolgens met een volley zeer hard achter de doelverdediger van Orion schoot; 5-3. In het slotstuk van de wedstrijd werd Jeffrey van Empelslecht verdedigd en kon hij daardoor een strakke halfhoge voorzet heel sierlijk met een hakje in de touwen werken; 6-3.

Na een weekje rust zal NEC 2 de volgende opponent zijn en de week daarna op 9 april is om 20.00 de vriendschappelijk beladen derby tussen Madereros C.F. 10 en Madereros C.F. 11!

Madereros C.F. 10 6-3 Orion 2