Madereros CF

Morado CF 9 – Madereros 10

De laatste wedstrijd van het seizoen, woensdag 29 mei 2019, de kaarten zijn al geschud, Madereros staat op de 6e positie van de ranglijst en komt daar ook niet meer weg. De laatste wedstrijd die gewonnen moet worden voor de eer en voor ons, in grote getale aanwezige, publiek.

Madereros begon de wedstrijd geconcentreerd en bouwde rustig op vanuit de verdediging. Een ultiem schot van afstand, over Ronnie Vanhinthem heen, hielp Morado echter aan een verassende voorsprong; 1-0. Vlot daarna werd een uitgespeelde aanval van Madereros door Ery Fleuren afgerond; 1-1.

Madereros had echter de concentratie nog niet helemaal terug gevonden en Morado wist nogmaals op voorsprong te komen; 2-1. Opnieuw ergerde Ery zich hier het hardst aan en dat resulteerde dat hij de score opnieuw gelijk wist te trekken; 2-2.

Madereros ging daarna eindelijk haar eigen spel weer spelen, geconcentreerd en opbouwend vanuit de verdediging. Een heerlijke uitbraak van Leroy Van der Kloor leidde daardoor de 2-3 in en Ery maakte vervolgens zijn hattrick compleet met zijn 3e doelpunt; 2-4.

Na de rust bleef Madereros geconcentreerd spelen en al snel breidde Madereros de score uit door een doelpunt van Bas Heijltjes; 2-5. Morado was nog niet verslagen en gaven zeker niet op, een tegenaanval bracht de score dan ook terug naar 3-5.

Een uitbraak van Madereros volgde waarmee Leroy zijn tweede doelpunt wist te maken; 3-6. Morado ging vervolgens stormen en Madereros kreeg het daar nog even zwaar mee, verder dan 4-6 kwam het echter niet.

Ook de laatste wedstrijd van het seizoen werd gewonnen. Met 13 gewonnen, 3 gelijk en 10 verloren wedstrijden is een mooie 6e plaats op de ranglijst veroverd.

Madereros bedankt Jeffrey Rossen, die ons helaas gaat verlaten, volgend seizoen is Madereros C.F. 10 weer terug met mogelijk één of twee nieuwe aanwinsten!