Madereros CF

Krayenhoff 2 – Madereros C.F. 7

Het nieuwe seizoen staat voor de deur voor Madereros C.F. 7! Eén nieuw teamlid hartelijk mogen verwelkomen en van één speler helaas afscheid genomen. Op dinsdag 10 september werd om 21:00 het nieuwe seizoen afgetrapt.

Na het eerste fluitsignaal lukte het Krayenhoff om Madereros gelijk onder druk te zetten, na een minuut of 10 resulteerde dat in een voorsprong van Krayenhoff; 1-0.

Madereros kwam steeds meer aan aanvallen toe en een licht van richting veranderd schot van Wies bracht Madereros terug op gelijke hoogte; 1-1.

Madereros werd, nog in de eerste helft, iets sterker en ging beetje bij beetje gestructureerder spelen. Genoeg was het nog niet want Krayenhoff brak nogmaals door en zette de ruststand op; 2-1.

Madereros moest in de tweede helft met meer risico gaan spelen om mogelijk nog een gelijkspel, of méér te forceren.. Een aanvallende wissel moest daarvoor zorgen, de vakantie, die pas net achter de rug was had er echter voor gezorgd dat de organisatie daar nog niet helemaal op voorbereid was. Krayenhoff brak opnieuw door en ronde koelbloedig af; 3-1.

Madereros ging vervolgens vol in de aanval en niet heel veel later wist, kersverse vader van een prachtige zoon, Stanley, na een goed gecombineerde aanval, heerlijk binnen te tikken; 3-2.

Na vele goede aanvallen lukte het Madereros uiteindelijk nét niet om een gelijkspel uit het vuur te slepen en bleef de eindstand helaas steken op 3-2.

Krayenhoff 2 3-2 Madereros C.F. 7