Madereros CF

Madereros 7 – Quick1888 voetbal 8

Op dinsdag 24 september trad Madereros aan tegen Quick. De tweede wedstrijd van het seizoen.

Madereros begon zeer slecht aan de wedstrijd, de organisatie was nergens te bekennen en na een minuut of 10 kwam Madereros op een 0-1 achterstand te staan. Nog in de eerste helft verdubbelde Quick deze stand en ging Madereros de rust in kijkend tegen een 0-2 achterstand.

Het moest beter, veel beter, en gedurende de tweede helft werd het ook beter. Stanley Sopamena maakte er al snel weer en wedstrijd van door een heel belangrijk doelpunt; 1-2. Madereros kreeg het zelfvertrouwen terug, ging haar eigen spel weer spelen zoals dat vorig seizoen ook heel vaak lukte.

Bas Heijltjes werd van achteruit goed door Stefan Deuning ingespeeld, hij stoomde op langs de zijlijn en met een mooie schijnbeweging speelde hij de tegenstander zoek en creëerde hij ruimte om vervolgens genadeloos toe slaan met een punter in de verre hoek; 2-2.

Madereros drukte door en Bas zat in een hele goede flow want nu bracht hij Madereros zelfs op een voorsprong met een hard schot; 3-2.

Quick creëerde nog een aantal kansen en kwam een aantal keer nog gevaarlijk door maar doordat de verdediging in de tweede helft goed georganiseerd stond werden deze kansen geneutraliseerd. Quick werd alleen nog gevaarlijk door twee afstand schoten. Eén trof de paal en de ander ging naast.

Ronnie Vanhinthem keepte een puike wedstrijd en straalde in de tweede helft veel rust uit wat resulteerde in een mooi slotakkoord waarbij Ery Fleuren de eindstand wist te bepalen; 4-2.

Madereros C.F. 7 4-2 Quick 1888 8