VERTROUWENSPERSOON

Inge van Gent

Rksv Brakkenstein streeft openheid en transparantie na. Wanneer je te maken krijgt met ongewenst gedrag, bijvoorbeeld als er problemen zijn met je trainer, een ouder langs het veld of iemand anders binnen de club, stimuleren we dat je dit eerst zelf met die persoon bespreekt. Probeer samen tot een goede oplossing komen. Voor de situaties waarin er sprake is van pesten, treiteren, agressie en/of discriminatie en je er samen niet uitkomt, kun je dit bespreken met een vertrouwenspersoon.

Rksv Brakkenstein beschikt over een vertrouwenspersoon: Inge van Gent.

Dit is Inge:

–         40 jaar;

–         Samenwonend met Pascal Rutten;

–         Moeder van Ties (JO13-1) en Siem (NEC JO11);

–         Werkzaam in de hulpverlening, met jeugd als expertise;

–         Sport: Padel en daarnaast fan van allerlei sporten, van voetbal tot Formule 1;

–         Kan goed luisteren en ondersteunen.

Inge is er als vertrouwenspersoon voor alle Brakkensteiners die te maken krijgen met ongewenst gedrag binnen de club en wanneer het niet meer lukt om dit met de persoon in kwestie zelf op te lossen. Bij de vertrouwenspersoon kan je veilig je verhaal doen.

Inge is bereikbaar via vertrouwenspersoon@madereros.nl. De e-mails naar dit mailadres zijn alleen toegankelijk voor de vertrouwenspersoon. Niemand anders kan bij deze mailbox en vertrouwelijke berichten worden niet doorgestuurd. Voor een jaarlijkse analyse worden de mails wel op thema vastgelegd, maar dit gebeurt te allen tijde anoniem.

Meer informatie over de werkwijze en de taken van de vertrouwenspersoon vind je in het regelement vertrouwenspersoon.